Домашні тортики

Навігація
Торти на замовлення 
1. Шоколадно - фруктовий
Шоколадний бісквіт, просочений сіропом з дадаванням коньяку, поєднаний з ніжним вершковим желе та кусочками фруктів (банан, ківі, апельсин).
2. Вершково - фруктовий
Білий бісквіт, просочений сіропом поєднаний з вершковим кремом та фруктами (ківі, банан).
3. Шоколадно - творожний
Шоколадний бісквіт, просочений сіропом, поєднаний з вершково-творожним кремом.
4. Шоколадний
Шоколадний бісквіт, поєднаний з ніжним масляним кремом.
5. Медовий з вишнею
Медові коржі, вершковий крем та вишня.
6. Шоколадний з бізе
Шоколадний бісквіт, бізе, грецький горіх та крем з масла та згущеного молока.
7. Пташине молоко
Білий бісквіт та ніжне суфле (пташине молоко).
8. Жіночі примхи
Три коржі - маковий, горіховий та ізюмний просочені вершковим кремом.
9. Рафаелло
Арахісові коржі з сметанковим кремом та цедрою лимону.
10. Загадка
Білий та смаковито-шоколадний бісквіти поєднані ніжним сметанковим кремом.
11. Різдвяний ранок
Шоколадні коржі з вершковим кремом, шоколадно-вафельними пластівцями та горіхами.
12. Вершково шоколадний з персиками
Шоколадні коржі у поєднанні з вершково йогуртовим суфле та шматочками персика.
13. Швейцарський
Бісквітні коржі просочені кавовим сиропом та поєднані сметанно-творожним кремом та шоколадом.
14. Золотий ключик
Білі та шоколадні коржи із ванільно-сметанковим кремом або масляно-коколадним (за бажанням можна додати фрукти, горіхи).
15. Спартак
Шоколадно-пісочні коржі, сметанковий крем.
16. Арлекін
Поєднання медових та "Наполеоновських" коржів додають відтінок м'якої карамелі, а вершковий крем та вершковий зі згущеним молоком додають гармонійний смаковий букет.
17. Смакота
Пісочні коржі поєднані сметанним кремом та чотирма різними начинками (чорнослив, курага, шматочки шоколаду та вишня).
18. Молочна дівчинка
Ніжні коржі на згущеному молоці та вершковий крем створюють неповторний молочний смак (за бажанням можна додати фрукти, горіхи).
19. Казка
Ніжні пухкі сметанкові коржі з додаванням чорносливу, горіхів, ізюму, маку та шоколадних крапель у поєднанні із вершково-сметанним кремом.
20. Апельсиновий
Бісквітні коржі і ніжний апельсиновий крем.
21. Троянда
Бісквітний рулет з маково-горіховою начинкою, поєднаний з ніжним сметанковим суфле та шоколадними коржами.
22. Натхнення
Горіхове бізе та шоколадні коржі поєднані легким заварним та шоколадно-масляним кремами.
23. Полуничний
Классичний та маковий бісквітні коржі поєднані із заварним кремом та полуничним желе.
24. Снікерс
Шоколадні коржі поєднані сметанковим та сгущено-масляним кремом з горіхами.
Google+
Статистика
Поиск

Доопрацьовано: prof_ua © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz