| 1. Шоколадно - фруктовий Шоколадний бісквіт, просочений сіропом з дадаванням коньяку, поєднаний з ніжним вершковим желе та кусочками фруктів (банан, ківі, апельсин). |
| 2. Вершково - фруктовий Білий бісквіт, просочений сіропом поєднаний з вершковим кремом та фруктами (ківі, банан). |
| 3. Шоколадно - творожний Шоколадний бісквіт, просочений сіропом, поєднаний з вершково-творожним кремом.
|
| 4. Шоколадний Шоколадний бісквіт, поєднаний з ніжним масляним кремом. |
| 5. Медовий з вишнею Медові коржі, вершковий крем та вишня. |
| 6. Шоколадний з бізе Шоколадний бісквіт, бізе, грецький горіх та крем з масла та згущеного молока.
|
| 7. Пташине молоко Білий бісквіт та ніжне суфле (пташине молоко).
|
| 8. Жіночі примхи Три коржі - маковий, горіховий та ізюмний просочені вершковим кремом.
|
| 9. Рафаелло Арахісові коржі з сметанковим кремом та цедрою лимону.
|
| 10. Загадка Білий та смаковито-шоколадний бісквіти поєднані ніжним сметанковим кремом.
|
| 11. Різдвяний ранок Шоколадні коржі з вершковим кремом, шоколадно-вафельними пластівцями та горіхами.
|
| 12. Вершково шоколадний з персиками Шоколадні коржі у поєднанні з вершково йогуртовим суфле та шматочками персика.
|
| 13. Швейцарський Бісквітні коржі просочені кавовим сиропом та поєднані сметанно-творожним кремом та шоколадом.
|
| 14. Золотий ключик Білі та шоколадні коржи із ванільно-сметанковим кремом або масляно-коколадним (за бажанням можна додати фрукти, горіхи).
|
| 15. Спартак Шоколадно-пісочні коржі, сметанковий крем.
|
| 16. Арлекін Поєднання медових та "Наполеоновських" коржів додають відтінок м'якої карамелі, а вершковий крем та вершковий зі згущеним молоком додають гармонійний смаковий букет.
|
| 17. Смакота Пісочні коржі поєднані сметанним кремом та чотирма різними начинками (чорнослив, курага, шматочки шоколаду та вишня).
|
| 18. Молочна дівчинка Ніжні коржі на згущеному молоці та вершковий крем створюють неповторний молочний смак (за бажанням можна додати фрукти, горіхи).
|
| 19. Казка Ніжні пухкі сметанкові коржі з додаванням чорносливу, горіхів, ізюму, маку та шоколадних крапель у поєднанні із вершково-сметанним кремом.
|
| 20. Апельсиновий Бісквітні коржі і ніжний апельсиновий крем.
|
| 21. Троянда Бісквітний рулет з маково-горіховою начинкою, поєднаний з ніжним сметанковим суфле та шоколадними коржами.
|
| 22. Натхнення Горіхове бізе та шоколадні коржі поєднані легким заварним та шоколадно-масляним кремами.
|
| 23. Полуничний Классичний та маковий бісквітні коржі поєднані із заварним кремом та полуничним желе.
|
| 24. Снікерс Шоколадні коржі поєднані сметанковим та сгущено-масляним кремом з горіхами.
|